MALETÍN : FRC Zábřeh 3:2 (1:2)

24.10.2010 16:00

Maletín je na vítězné vlně!!!

 

MALETÍN : FRC Zábřeh 3:2 (1:2)

 

Sestava Maletína:

Malinka - Ditrich (70.Skoumal), Beran, Kubíček, Hél - Kilkovský, Havlík, Michalčák, Hekele (68.Strupek) - Navrátil, Pagáč

Branky:

42. Hél, 52. Michalčák, 85. Pagáč - 3. a 18. FRC Zábřeh

Trenér:
Asistent - Strupek Milan

Vedoucí mužstva:
Michalčák Antonín

Diváci:
80.

Hráči utkání:

1.hráč - Navrátil František
2.hráč - Michalčák Milan
3.hráč - Pagáč Martin
 

Maletín je na vítězné vlně!!!

1.FC Maletín zvítězil na domácím hřišti nad FRCem Zábřeh 3:2, a doslova v infarktovém zápase prodloužil svoji neporazitelnost v Okresním přeboru na úctyhodné čtyři zápasy!!!

1.FC Maletín si tímto domácím vítězstvím upevnil krásné 3.místo v tabulce Okresního přeboru, a stále je jedním ze tří kandidátů na POSTUP do 1.B třídy!!!

 

1.poločas

Fotbalistům Maletína se úvod utkání vůbec nevydařil . Již ve 3.minutě se měnilo skóre!!! To když přesný centr z levé strany přistál na noze zábřežského záložníka, který nikým neatakován na hranici šestnáctky míč zpracoval a nepříliš vydařenou, ale za to přesnou střelou rozvlnil síť domácí maletínské branky 0:1.

Maletín se poté dlouho snažil marně probít přes důraznou obranu hostí, především aktivní Michalčák s Pagáčem předvedli několik nadějných průniků, ale k ničemu to nevedlo, neboť rozhodčí již po několikáté odpískal útočný faul!!!

V 10.minutě měl na noze vyrovnání domácí Hekele, který po perfektně načechraném centru Marka Berana netrefil míč v jasné pozici ideálně, a tak tato slibná šance tížené brzké vyrovnání nepřinesla!!!

Ba naopak!!!

V 18.minutě zábřežští kopali rohový kop, který něšťastně zasáhl na malém vápně maletínského obránce Kilkovského, a jeho lehká teč rozvlnila síť domácího brankáře Petra Malinky 0:2!!!

V zápětí mohl skóre snížit Luboš Havlík, ale brankář hostí jeho razantní střelu z 20-ti metrů bravůrně vyrazil na rohový kop.
 
Maletínští měli několik dalších příležitostí, jenže Navrátil po Michalčákově pasu těsně minul, a po přihrávce Kilkovského zase Pagáč z velkého vápna přehodil nejen vybíhajícího brankáře hostí, ale také branku.

Stav 0:2 nahrával jasně hostům, kteří hráli na rychlé brejky. Po dvou špatně vyřešených útočných akcích Maletína šli v přečíslení do slibného protiútoku hosté, ale jejich finální přihrávce chyběla přesnost,a tak Maletín stále měl o co hrát!!!

Maletín před koncem poločasu svého soupeře zatlačil a po sérii obranných faulů se k přímému kopu postavil Marek Beran, který svým přesným centrem našel na zadní tyči Zdeňka Héla, který ač atakován poslal míč hlavou do zábřežské branky 1:2!!!

 

 

 

2.poločas

Po přestávce už to byl ze strany zábřežských fotbalistů spíše zmar. Maletín začal dobývat zábžežskou branku hostů natolik, že si hosté koledovali o vyrovnání!!!

V 52.minutě všechny nachytal domácí mazák Milan Michalčák. Po krásné přihrávce Havlíka se pohyboval na samé hranici ofsajdu, na milimetr načasoval náběh do prostoru a najednou byl v perfektní palebné pozici. V zakončení si počínal naprosto chladnokrevně: vypálil svůj projektyl na branku, zábřežský brankář jeho dělovku pouze z obtížemi vyrazil opět k dobíhajícímu Michalčákovi, aby už střílel dorážkou přesně 2:2. 

Domácí se vyrovnáním neukolébali a byli dál nebezpeční. Vytvářeli si dále šance rozhodně měli chuť po vítězství.

V 60.minutě maletínský Navrátil kopal rohový kop, který přistál na noze kapitána Milana Michalčáka, který z hranice penalty svoji dělovku poslal do břevna hostí. 

Maletín pokračoval dál v útočení a zábřežská obrana pod tlakem vyráběla chyby. Rozhodnou zápas mohli ještě Pagáč, Navrátil i Michalčák, ale zatím bez úspěchu.

Až přišla 85.minuta, kdy si pohrál s obranou hostí již po několikáté v zápase František Navráti, který vnikl do šestnáctky hostí a zkoušel sám z úhlu zakončit. Brankáři hostí jeho střela propadla za záda a všudybyl Martin Pagáč nadvakrát uklidil míč do opuštěné branky. 

O zápase, tak bylo rozhodnuto a Maletín si připsal další cennou výhru nad dalším soupeřem z horní poloviny tabulky.

Reklamní agentura EMI AGENCY, + 420 608 525 981, www.emiagency.cz

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode